Afrika Expo! - Bazárosok
2018. március 11. írta: Oyinboland

Afrika Expo! - Bazárosok

Volt szerencsém a párommal ellátogatni az Afrika Expóra első alkalommal. Amellett, hogy nagyon sok emberrel ismerkedhettem meg, többet tudhattam meg Afrikáról, lehetőségem akadt arra is, hogy ha nem is sokat, de vásárolgathassak. 

A bazárosok közül az afrkai részlegen biztosan a kisszínpad mellett elhelyezkedők készlete volt a legnagyobb, és merem állítani, hogy az árakkal sem voltak elszállva. Különböző maszkok, karkötők, nyakláncok, dobok, ruhák, papucsok, szinte mindent be lehetett itt  szerezni. 

sam_4670.JPGsam_4677.JPGsam_4679.JPGsam_4667.JPG

sam_4713.JPG

A Nigériai Nagykövetségnél kisebb ajándéktrágyakat árultak, valamint az utolsó napon az ott kiállított ételeket is meg lehetett vásárolni. Plusz pontot érdemelnek, mert megkínáltak a kedvenc nassolni valómból, és egészen hosszasan faggathattam őket. :) 

sam_4628.JPGsam_4631.JPG

Nagyon kedvesen fogadott minket Etiópia standjánál is egy férfi, aki egyből kínálta nekünk a pörkölt kölest és a különféle portékáit. 

sam_4728.JPGsam_4730.JPG

A Map Me Up standjánál olyan ruhadarabokat és kiegészítőket vásárolhattunk, ahol akár a meglátogatott országokat ki is színezhettük, így nem csak az Afrika imádóknak kedveztek, hanem az utazás szerelmeseinek is. 

sam_4711.JPGsam_4712.JPG

Melettük volt a Shealogic, Burkina Fasóból. Sok érdekes ruhával jöttek a kiállításra, és megannyi kiegészítővel. Fő termékük a bio shea vaj volt. Itt is találtam olyan dolgot, ami felkeltette az érdeklődésem, például az a zöld ruhás afrikai nő a tálcán. 

sam_4697.JPGsam_4703.JPG

Több alapítványnál adományért cserébe ajándékot adtak, vagy akár mi is segíthettünk, például egy könyvvel az Afrika Másként standjánál. 

sam_4743.JPG

 

Ha valaki pedig az olvasás szerelmese lenne, annak pedig ott voltak a különböző könyvek és folyóiratok. 

sam_4687.JPG

Kicsit távolabb lépve az Afrika Expo helyszínétől igazán nagy standokkal várta látogatóit Egyiptom és Marokkó is, ahol szintén lehetett vásárolni pár ereklyét.

sam_4761.JPGsam_4760.JPG

Sokak kedvence Marokkó volt, ahol egy bácsi kézzel készített gyönyörű tálakat és egyéb díszeket, nagyon sokan örökítették meg videón is a pillanatot, akinek nem sikerült volna, az itt megnézheti. 

 sam_4753.JPGsam_4752.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://oyinboland.blog.hu/api/trackback/id/tr3413730578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása